Ontwerp je eigen FJORD 41 XL met nieuwe configurator!

Fjord laat klanten zelf Fjord 41 XL samenstellen met online 3D-configurator

Fjord 41XL
Met de nieuwe Fjord 41 XL presenteert we een compleet nieuw indelingsconcept. De klant wordt namelijk de hoofdontwerper van zijn eigen Fjord. Met behulp van een unieke modulaire configuratie voor het dek stelt hij of zij zelf de boot samen. Ook het interieurontwerp is variabel en naar eigen wens aan te passen.

Enorme T-top
Voor de 41 XL is niet alleen de nieuwe romp ontworpen; ook is er een gigantische nieuwe T-Top gecreëerd. Dit is zelfs de grootste T-top ter wereld, in z'n klasse. Dit zorgt voor een uitstekende bescherming tegen de zon en creëert tegelijkertijd ruimte voor een interieur- en dekontwerp van formaat.

Iconisch ontwerp
Product Manager Andrea Zambonini: “We hebben een compleet nieuwe boot ontwikkeld op basis van het originele DNA van Fjord. Dankzij de nieuwe romp met een hoger vrijboord hebben we aanzienlijk meer volume in het interieur gecreëerd. Dit om het comfort en het gevoel van ruimte te maximaliseren. De grote ramen in de romp zorgen bovendien voor veel lichtinval. Deze vullen het iconische ontwerp aan, dat wordt bekroond door de machtige T-top.”

Keuze uit 90 combinaties voor het dek
De klant heeft keuze uit in totaal 90 mogelijke combinaties voor de dek lay-out. Hiermee kan deze de Fjord 41 XL naar eigen stijl en wens inrichten. Of het nu gaat om een minimalistisch, opgeruimd dek of juist een loungeruimte met designmeubilair. Een basic of juist volledig uitgeruste kombuis. Alles is mogelijk en is vrij te combineren. Net als maximaal vier stuurstoelen, vrijstaande fauteuils en ligstoelen. Of juist een zonnedek op het voordek.

Interieur naar eigen wens
Voor het eerst zijn ook onderdeks uitgebreide lay-outaanpassingen mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor een gastenhut met ramen. Of voor een inloopberging. De mastercabin kan worden uitgebreid met een kleed- of werkruimte. Naar wens afgesloten met een geluiddempende schuifdeur.

Het interieur is verkrijgbaar in vijf verschillende designstijlen. Elk met een harmonieus op elkaar afgestemde mix van kleuren en materialen. Daarnaast kan de klant een persoonlijke sfeer creëren met andere exclusieve stoffen, houtsoorten en kleuren.

Bekijk hier de 3D-configurator van de Fjord 41XL.

Meer informatie over de nieuwe Fjord 41XL: +31 85 86 40 079. of mail naar matthijs@fjordbenelux.com

(Tekst met dank aan Valerie - BootAanBoot.nl)