Range
Fullsizeoutput Bbe
Published: 01-07-2019

Fjord Benelux BV, de importeur en dealer van Fjord motorjachten voor Nederland, België en Luxemburg opent per 1 juli een nieuwe vestiging in Amsterdam. De nieuwe locatie is gelegen in het gebouw het Kraanspoor aan de oevers van het IJ ter hoogte van Amsterdam Marina. ‘De nieuwe locatie is de ideale plek voor de verkoop van de unieke design-motorjachten van Fjord’, zegt Matthijs Kat, directeur van Fjord Benelux. De vestiging in Loosdrecht is daarmee na 15 jaar beëindigd.

In het Amsterdamse kantoor van Fjord Benelux kan men terecht voor het bespreken van de wensen voor het samenstellen van het jacht. Ook verzorgt Fjord vanuit Amsterdam het hele proces, van de bouw en de levering tot aan het onderhoud. Indien gewenst kan Fjord Benelux ook zorgen voor een passende ligplaats en de winterstalling.

De motorjachten naar het ontwerp van de gerenommeerde jachtdesigner Patrick Banfield en gebouwd door de Duitse kwaliteitswerf van HanseYachts, worden geleverd in verschillende maten van 11 tot 16 meter (36-52ft). Het unieke open concept biedt uitermate veel ruimte om van het mooie weer te genieten, terwijl je door het uitgekiende ontwerp te allen tijde droog op de plaats van bestemming aankomt. Door de kenmerkende ongehinderde ‘walk-around’ van Fjord zijn de boten zeer kindvriendelijk, vrij toegankelijk en veilig, zelfs bij de spectaculaire snelheden van rond de 75 km/uur (40 kn) waar de Fjord motorjachten ook om bekend staan.


FJORD 52 Open

Voor geïnteresseerde klanten voorziet Fjord Benelux in een uitgebreide Fjord Experience waarbij de werf in Duitsland wordt bezocht en er een serieuze sea-trial wordt verzorgd in Mallorca of Ibiza. In deze mediterrane omgeving is een keur aan Fjord motorjachten beschikbaar om een keuze uit te maken.

Fjord Benelux is met haar boten ook aanwezig tijdens:

- Hiswa te water (4-8 september in Lelystad)
- Cannes Yachting Festival (12-16 september)
- Masters of LXRY (12-16 december in RAI Amsterdam).