Range

 

 

 

Meet FJORD at the Masters of LXRY 2019

Masters of LXRY mag zich dit jaar de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Van 12 t/m 16 december brengt het de liefde naar de Amsterdamse RAI. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie. The LOVE Edition dus, zo luidt het thema van Masters of LXRY 2019. Gedurende vijf dagen is de beurs het epicentrum van luxe: op een recordoppervlakte van 50.000 vierkante meter is dit de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, juwelen, horloges, auto’s, travel en boten onder één dak wordt getoond. FJORD Benelux is er bij en hoe! Wij brengen de FJORD 44 Open naar de beurs.

The FJORD 44 Open is met haar 13.45m lengte en 4.25m breedte ongeëvenaard in de combinatie van kwaliteit, stijl, kracht en luxe. Met snelheden tot wel 40 knopen per uur over de golven vliegen, biedt jouw gezelschap aan boord een sensatie die nooit verveelt. Je gasten vervolgens verwennen met de ruime zonnebedden, champagne lekker verfrissend uit de koellades of geniet van de Seabobs vanaf het verlaagde zwemplatform. Alles aanwezig voor een fantastische dag op het water.

Tijdens de Masters Of LXRY laten wij u graag kennis maken met de FJORD 44 Open op onze stand. Tevens bieden we je de mogelijkheid om virtueel de boot te bezoeken in Monaco. Ervaar de tour met de warme en luxe sferen van de Monaco Yacht Show!

Voorproefje tijdens de kickoff lunch

Maak alvast een beetje kennis met een aantal standhouders en hun plannen voor de beurs. Uiteraard is FJORD Benelux dit jaar van de partij en naast de Fjord 44 Open nemen wij een volledige virtual 360graden tour voorzien van de sfeer van de Monaco Yacht Show!

The form contains errors

FJORD 44 Open op de stand tijdens